Infraroodverwarming Keuken

5 redenen om te kiezen voor infraroodverwarming.

Infraroodverwarming Keuken

5 redenen om te kiezen voor infraroodverwarming.

Steeds meer mensen kiezen voor infraroodverwarming. Dat is niet vreemd, want infraroodverwarming is anders dan andere manieren
van verwarmen. Een infraroodpaneel creëert een unieke warmte die je nergens anders vindt als bij de zon. Bovendien is infraroodverwarming ook nog eens zuinig voor het milieu en voor je portemonnee én past het perfect in je interieur.

Met infraroodverwarming verwarm je je woning op een manier die volledig verschillend is van de conventionele manier van verwarmen. Infraroodverwarming werkt namelijk op basis van elektromagnetische straling. Een vergelijkbare straling als die van de zon maar dan zonder schadelijke UV.

Die straling is lange golf infraroodstraling die, in plaats van de lucht, de objecten en personen in de ruimte verwarmt. Net zoals de zon de planeet verwarmt. De wanden, meubels en vloer slaan de warmte op en geven die gelijkmatig af aan de rest van de ruimte. Die straling werkt niet alleen in een sauna, maar ook bij je thuis. Dat is infrarood verwarming. En dit creëert heel wat voordelen, voor jou, je portemonnee en het milieu!