Maatregelen vanwege het Coronavirus (COVID-19)

De verspreiding van het Coronavirus leidt nationaal en internationaal tot maatregelen en beperkingen die ook van invloed zijn op de werkwijze en service die u van AaboGreenTech gewend bent. Via dit bericht willen wij u graag op de hoogte brengen van de maatregelen die wij nemen om eventuele risico’s tot een minimum te beperken. Daarbij volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM en staan uw en onze gezondheid en veiligheid voorop.

Beschikbaarheid Producten

Wanneer een product in de webshop op voorraad staat, kunt u daar ook vanuit gaan. Wanneer u grote projecten in de nabije toekomst verwacht raden wij u aan om contact op te nemen met uw contactpersoon en dit tijdig te bespreken.

Leveringen

Onze transporteurs verwachten momenteel geen grote vertragingen bij het afleveren van uw producten. Het kan wel zo zijn dat zij voorzorgsmaatregelen treffen om contact te minimaliseren. Hierin worden landelijke richtlijnen gevolgd.

Bezoek aan onze showrooms

Een bezoek aan onze showrooms kan alleen op afspraak en zolang de richtlijnen van het RIVM in acht genomen worden. We verzoeken u om niet naar showrooms te komen voordat u contact heeft gehad een medewerker.

Montage afspraak.

Zolang de huidige richtlijnen van het RIVM in acht genomen worden kunnen montage-afspraken doorgaan.

Indien u of iemand in uw directe omgeving klachten ervaart zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of u behoort tot de kwetsbare groep ouderen en personen met een verminderde weerstand dan verzoeken wij u de montage-afspraak tot nader order te verzetten.

Als u de reeds gemaakte afspraak wilt verplaatsen vernemen wij dit graag tijdig per email. Wij nemen dan in een later stadium contact met u op voor het inplannen van een nieuwe afspraak.

Met deze richtlijnen proberen wij zoveel mogelijk te waken voor uw en onze gezondheid. Wij begrijpen dat hierdoor wat vertraging kan ontstaan maar vragen daarbij om uw begrip. Mochten de richtlijnen van het RIVM nog veranderen en van toepassing zijn zullen wij u hierover informeren.

Indien u hierover nog vragen of opmerkingen heeft vernemen wij dit graag van u.