aabogreentech webshop

VACATURE: Commercieel medewerker AaboGreenTech

aabogreentech webshop

Heb jij een passie voor Marketing & Sales én wil je die graag inzetten om Nederland te verduurzamen?

Dan is de functie Commercieel medewerker bij AaboGreenTech écht iets voor jou!

Voor de functie Commercieel medewerker AaboGreenTech zijn wij per direct opzoek naar een ambitieuze en leergierige teamplayer om ons team in Cuijk te versterken.

Binnen deze functie promoot en verkoop je de nieuwste producten en technieken op het gebied van woning- en gebouwverduurzaming.

AaboGreenTech biedt namelijk een totaalconcept van zonnepanelen, infrarood verwarmingspanelen en warmtepompboilers om woningen & gebouwen volledig aardgasvrij te (ver)bouwen.

Onze klanten zijn particulieren en (kleine) bedrijven die graag hun bestaande gebouwen of nieuwbouwwoningen willen verduurzamen.
Ons werkterrein beslaat heel Nederland, dus je zal te maken hebben met een brede (doel)groep.

Jouw taken als Commercieel Medewerker zijn o.a.:

– Marketingactiviteiten zoals online marketing, artikelen en blogs voor de website en het bedenken van reclamecampagnes

– Beheren en up-to-date houden van onze webshop

– Contact met klanten, zowel aan de telefoon, via e-mail als in onze showrooms

(Technische) kennis van onze producten is handig, maar zeker geen must! We helpen je graag ons assortiment en dienstenpakket te leren kennen.

We zijn vooral op zoek naar iemand die zich verder wil ontwikkelen én ons kan leren om online nog beter aanwezig te zijn.
Daarnaast heb je interesse in onze duurzaamheidsproducten en vind je het leuk om deze beter te presenteren en te verkopen.

Dus, heb je interesse gekregen om jouw skills in te zetten en je verder te ontwikkelen in de innovatieve wereld van duurzaam wonen en bouwen?
Solliciteer dan direct via deze link!