Nieuw: Alkari Hybride panelen in de webshop!

Het Alkari hybride paneel is uitstekend te gebruiken als bijverwarming. Zelfs wanneer het koud is in uw woonkamerbadkamer of kantoor ervaart u snel een aangename warmte. Dat komt doordat het Alkari hyride paneel naast een infraroodpaneel, ook is voorzien van een hybride element.

Het hybride element werkt hierbij zoals een convectorkachel, en zorgt ervoor dat de lucht snel wordt verwarmd. Het ingebouwde infraroodpaneel zorgt er daarnaast voor dat ook de objecten en materialen worden opgewarmd.

Het Alkari hybride paneel  wordt standaard geleverd met wand- en voetbeugels. Hierdoor is het paneel ook makkelijk te verplaatsen. Hou echter wel rekening met het verschil tussen de horizontale en verticale Alkari hybride panelen. De luchtroosters moeten namelijk altijd naar boven worden geplaatst.

Het aansluiten van de verwarming is daarnaast erg eenvoudig. Het enige dat u nodig heeft is een stopcontact. Ook het instellen van de gewenste intensiteit is er makkelijk. Er bevindt zich namelijk een handige draaiknop aan de onderzijde van het Alkari hybride paneel. En zodra de gewenste temperatuur bereikt is gaat het oranje lampje vanzelf weer uit.