Verwarm uw toilet met infrarood!

Verwarm uw toilet met infrarood

Infraroodverwarming toilet

Infraroodverwarming kan een een toilet makkelijk op een aangename manier verwarmen. Het komt vaak voor dat een toilet een beperkte warmtevoorziening heeft. Dit resulteert in een koud toilet in de winter. Een infrarood verwarmingspaneel kan dit oplossen zonder bouwkundige aanpassingen aan uw bestaande toilet. 

Een kleine ruimte zoals een toilet is heel erg gebaat bij een enkel infrarood verwarmingspaneel. Het paneel kan aan het plafond bevestigd worden, u kunt uw spiegel vervangen met een infrarood spiegelpaneel of u kunt een infraroodpaneel met opdruk als schilderij aan de muur hangen. Op deze manier gaat er geen ruimte verloren en heeft u toch een verwarmde toiletruimte.

AaboGreenTech, groothandel in infraroodverwarming, kan u van advies voorzien hoe u op een makkelijke, esthetische, duurzame manier uw toilet kan verwarmen met infraroodverwarming.

Naast de standaard verwarmingspanelen kunt u in het toilet ook kiezen voor infrarood spiegelpanelen: verwarmingspanelen waarvan de voorzijde is afgewerkt met een sterk spiegelend vlak. Deze zijn bij uitstek geschikt om uw normale spiegels mee te vervangen. Ideaal om kleine ruimtes als het toilet op een functionele manier te verwarmen.

Wij hebben ook infraroodverwarming voor:

infraroodverwarming kantoor
Infraroodverwarming badkamer
infraroodverwarming douche
Infraroodverwarming woning

Meer weten?

 Vul hier uw gegevens in voor een vrijblijvend advies op maat!

Ik heb interesse in:

Dé groothandel voor infraroodverwarming!

AaboGreenTech, is dé groothandel voor infraroodverwarming, zowel lange golf infraroodpanelen voor binnenshuis als korte golf warmtestralers voor buiten. Voor elke mogelijke situatie kunnen wij als groothandel een infrarood verwarmingssysteem samenstellen dat aansluit op uw wensen. Naast infraroodpanelen hebben wij als groothandel ook een uitgebreid assortiment zonnepanelen, warmtepompsystemen en LEDpanelen.