Duurzaam tapwater dankzij de Aquapura ECO

Duurzaam tapwater dankzij de Aquapura ECO

Aquapura ECO

De Aquapura ECO is een warmtepompsysteem dat geschikt is voor het genereren van warm tapwater voor huishoudelijk of kleinzakelijk gebruik. Deze warmtepomp bestaat uit twee componenten: de opslagcilinder met compressor en elektronische regelaar voor het warme water en het externe paneel gevuld met koudemiddel. De opslagcilinder met compressor en elektronische regelaar wordt binnenshuis geplaatst en het paneel voor externe warmteabsorptie word buiten op het dak of tegen de gevel geplaatst.

Het koudemiddel in het paneel zal daar een temperatuur hebben van onder de 0°C waardoor warmte uit de omgeving, regenwater en sneeuw onttrokken zal worden.

Door compressortechniek zal deze kleine hoeveelheid warmte-energie omgezet worden in een hoge energievorm oftewel hogere temperaturen die dan middels een wisselaar aan water afgegeven kan worden.

ECO

De voordelen van de Aquapura ECO warmtepomp

  • Weinig ruimte nodig. Alleen de opslagcilinder staat binnenshuis
  • Efficiënt
  • Legionella veilig
  • Geen ventilator die voor geluidsproductie binnenshuis zorgt
  • Functioneert dag en nacht, zelfs bij lage buitentemperaturen.
  • Onderhoudsarm
Energie PT

Wij hebben ook warmtepompen voor:

warmtepomp huishuidelijk gebruik
warmtepomp centrale-verwarming
grootverbuik warmtepomp
Zwembaden

Meer weten?

 Vul hier uw gegevens in voor een vrijblijvend advies op maat!

Ik heb interesse in:

Dé groothandel voor warmtepompen!

AaboGreenTech is dé groothandel in thermodynamische warmtepompen. Voor elke mogelijke situatie kunnen wij als groothandel een warmtepompsysteem samenstellen dat aansluit op uw wensen. Naast warmtepompen hebben wij als groothandel ook een uitgebreid assortiment infrarood verwarmingspanelen, zonnepanelen en LEDverlichting.