Thermodynamische warmtepomp voor grootverbruik

Thermodynamische warmtepomp voor grootverbruik

Thermodynamische warmtepomp voor grootverbruik

Voor grote toepassingen zoals hotels, ziekenhuizen, scholen, sportverenigingen of industriële toepassingen hebben wij een uitgebreid assortiment thermodynamische warmtepompsystemen waarmee milieuvriendelijker en goedkoper warm water kan worden geproduceerd zonder stookkosten middels aardgas. De productiemethode en de toepassing zijn exact hetzelfde als bij systemen voor huiselijk gebruik, alleen de productiecapaciteit is vele malen groter. Het kraanwater wordt dus gewoon gebruikt zoals men gewend is (wassen, douchen, koken en drinken), met het verschil dat dit water door middel van een thermodynamische warmtepomp op een milieubewuste en energiezuinige wijze verwarmd wordt.

Wij hebben in ons assortiment thermodynamische warmtepompsystemen met tot wel 40 panelen, die per cyclus 6000 liter water tot 60 graden kunnen verwarmen. Met 3 opwarmcyclussen per dag is het dus mogelijk om tot 18.000 liter water per systeem te verhitten! Voor iedere situatie is er dus daadwerkelijk een duurzame oplossing!

De installatie van een thermodynamische warmtepomp is vaak eenvoudig en het systeem kan in de meeste gevallen zonder veel aanpassingen op het bestaande leidingsysteem worden aangesloten.

Voor meer informatie én mogelijkheden kunt u contact met met ons opnemen. Onze duurzaamheidsexperts zullen graag de mogelijkheden voor uw specifieke situatie met u bespreken!

Voordelen en systeemopties

  • Écht duurzame opgewekte energie
  • Minimale C02 uitstoot
  • Grote verwarmingscapaciteit
  • Duurzaam warm water door zonne-energie, omgevingstemperatuur, regen, wind en zelfs sneeuw
  • Vaak eenvoudig toepasbaar op het huidige systeem
  • 24/7, 365 dagen, warm water!

Wij hebben ook warmtepompen voor:

zwembaden
warmtepomp centrale-verwarming
warmtepomp huishuidelijk gebruik

Meer weten?

 Vul hier uw gegevens in voor een vrijblijvend advies op maat!

Ik heb interesse in:

Dé groothandel voor warmtepompen!

AaboGreenTech is dé groothandel in thermodynamische warmtepompen. Voor elke mogelijke situatie kunnen wij als groothandel een warmtepompsysteem samenstellen dat aansluit op uw wensen. Naast warmtepompen hebben wij als groothandel ook een uitgebreid assortiment infrarood verwarmingspanelen, zonnepanelen en LEDverlichting.