Thermodynamische warmtepomp voor huishoudelijk gebruik

Thermodynamische warmtepomp voor huishoudelijk gebruik

Thermodynamische warmtepomp voor huishoudelijk gebruik

Een Thermodynamische warmtepomp is ideaal voor het verwarmen van water in uw woning. De warmtepomp wordt voor huishoudelijk gebruik op uw (bestaande) leidingsysteem aangesloten, zodat uw hele woning voorzien kan worden van duurzaam verwarmd kraanwater. Het grote voordeel is dat u uw (verwarmde) water gewoon kunt blijven gebruiken zoals u gewend bent…

Wassen, douchen, koken of drinken is namelijk geen enkel probleem, want de kwaliteit van uw water wordt nooit negatief beïnvloed door een thermodynamisch warmtepomp. Bovendien zijn al onze warmtepompen uitgerust met een anti-legionellafunctie waarmee het systeem zichzelf desinfecteert en alle evt. aanwezige bacteriën gedood worden.

Afhankelijk van uw persoonlijke wensen, ruimte en warmwaterbehoefte kunnen wij u een volledig systeem op maat aanbieden. Het is zelfs mogelijk om uw volledige warmwaterbehoefte (tapwater, centrale verwarming én bijv. zwembadverwarming) door één enkel systeem te verzorgen.

Wij hebben diverse warmtepompen voor huishoudelijk gebruik:

Voordelen en systeemopties

  • Duurzaam warm water door zonnewarmte, omgevingstemperatuur, regen, wind en zelfs sneeuw
  • 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar warm water!
  • Functioneert ook ’s-nachts en zelfs in de winter
  • Zeer efficiënte compressor
  • Anti-legionellafunctie
  • Geen ontdooicyclus

Wij hebben ook warmtepompen voor:

grootverbuik warmtepomp
Zwembaden
warmtepomp centrale-verwarming

Meer weten?

 Vul hier uw gegevens in voor een vrijblijvend advies op maat!

Ik heb interesse in:

Dé groothandel voor warmtepompen!

AaboGreenTech is dé groothandel in thermodynamische warmtepompen. Voor elke mogelijke situatie kunnen wij als groothandel een warmtepompsysteem samenstellen dat aansluit op uw wensen. Naast warmtepompen hebben wij als groothandel ook een uitgebreid assortiment infrarood verwarmingspanelen, zonnepanelen en LEDverlichting.