Thermodynamische warmtepomp voor zwembaden

Thermodynamische warmtepomp voor zwembaden

Thermodynamische warmtepomp voor zwembaden

Om in Nederland optimaal van uw zwembad te genieten is zwembadverwarming in de meeste gevallen een ijskoude noodzaak. U kunt het water opwarmen door gebruik te maken van een C.V. installatie of boiler, maar dit is erg milieuonvriendelijk en door het grote energieverbruik vaak zeer kostbaar.

Met een thermodynamische warmtepomp kunt u uw zwembadwater eenvoudig, goedkoper én milieuvriendelijk verwarmen. Door het lage energieverbruik en de uiterst duurzame manier van water opwarmen, kunt u snel én voor een fractie van het energieverbruik genieten van een aangename zwemwatertemperatuur.

Het is daarnaast ook mogelijk om de rest van uw warmwatervoorzieningen, zoals uw centrale verwarming of warm water, door dezelfde thermodynamische warmtepomp aan te sturen. En het mooie is dat u zelf bepaalt waar u het verwarmde water voor gebruikt.

Zo gebruikt u het in de winter bijvoorbeeld voor de centrale verwarming van uw woning, maar houdt u in de zomermaanden het zwembadwater op temperatuur. U kunt een thermodynamische warmtepomp namelijk volledig naar uw wensen beheren!

Voordelen en systeemopties

  • Het hele jaar door een verwarmd zwembad, voor de laagste energiekosten!
  • Energiezuinig en milieuvriendelijk
  • Geschikt voor zowel binnen – en buitenzwembaden
  • Mogelijkheid om alle warmwaterbehoefte te voorzien van één systeem (tapwater, centrale verwarming, zwembadverwarming)
  • Mogelijkheid om uw warmwaterbehoefte (handmatig) te verdelen
  • Geen ontdooicyclus
  • Hoogwaardige en energiezuinige componenten

Wij hebben ook warmtepompen voor:

grootverbuik warmtepomp
warmtepomp centrale-verwarming
warmtepomp huishuidelijk gebruik

Meer weten?

 Vul hier uw gegevens in voor een vrijblijvend advies op maat!

Ik heb interesse in:

Dé groothandel voor warmtepompen!

AaboGreenTech is dé groothandel in thermodynamische warmtepompen. Voor elke mogelijke situatie kunnen wij als groothandel een warmtepompsysteem samenstellen dat aansluit op uw wensen. Naast warmtepompen hebben wij als groothandel ook een uitgebreid assortiment infrarood verwarmingspanelen, zonnepanelen en LEDverlichting.