Verwarm uw douche met infrarood!

Verwarm uw douche met infrarood!

Infraroodverwarming douche

Met de producten van infraroodverwarming groothandel AaboGreenTech kunt u de douche op een comfortable manier verwarmen. Onze infrarood verwarmingspanelen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, hierdoor is het mogelijk om elke douche verantwoord, passend en op een esthetisch aantrekkelijke wijze te verwarmen.

De douche is bijzonder geschikt om te verwarmen met infraroordverwarming. U kunt de ruimte snel opwarmen met infraroodverwarmingspanelen die een prettige warmte afgeven vergelijkbaar met de warme zon op uw huid. Zo is de ruimte altijd aangenaam warm als u de douche uitstapt.

Vocht en schimmels hebben door de infraroodverwarming geen kans. De warmte van de panelen zorgt voor een diepe verwarming van de kern van uw plafond en wanden. Uw douche blijft een gezonde ruimte.

Naast de standaard verwarmingspanelen kunt u in de doucheruimte ook kiezen voor infrarood spiegelpanelen: verwarmingspanelen waarvan de voorzijde is afgewerkt met een sterk spiegelend vlak. Deze zijn bij uitstek geschikt om uw normale spiegels mee te vervangen. Naast de ideale dubbele functie heeft u ook nooit meer last van beslagen spiegels én bespaart u ruimte!

Wij hebben ook infraroodverwarming voor:

infraroodverwarming badkamer
Slaapkamer
Infraroodverwarming woning

Meer weten?

 Vul hier uw gegevens in voor een vrijblijvend advies op maat!

Ik heb interesse in:

Dé groothandel voor infraroodverwarming!

AaboGreenTech, is dé groothandel voor infraroodverwarming, zowel lange golf infraroodpanelen voor binnenshuis als korte golf warmtestralers voor buiten. Voor elke mogelijke situatie kunnen wij als groothandel een infrarood verwarmingssysteem samenstellen dat aansluit op uw wensen. Naast infraroodpanelen hebben wij als groothandel ook een uitgebreid assortiment zonnepanelen, warmtepompsystemen en LEDpanelen.