Beschrijfbare verwarming!

Beschrijfbare verwarming!

Een krijtbord als infraroodverwarming

Een unieke oplossing voor in de keuken: een beschrijfbaar infrarood verwarmingspaneel! Net als het infrarood spiegelpaneel is dit een paneel met een dubbelfunctie. Dankzij de speciale mat-zwarte afwerking van dit paneel kunt u erop schrijven net als op elk ander krijtbord. 

Het infrarood verwarmingspaneel integreert moeiteloos in uw keuken. Niemand zal uw krijtbord als infraroodpaneel herkennen. Het infrarood krijtbord heeft alle eigenschappen die andere infraroodpanelen hebben. Uw keuken word op dezelfde aangename manier verwarmd als bij elk andere infrarood paneel. Maar nu kunt u deze keer op keer beschrijven met krijt. Handig voor to-do’s, boodschappenlijstjes of berichtjes!

Infraroodverwarming keuken

Op alle fronten een verantwoorde keuze.

Door uw te kiezen voor verwarmen met infraroodpanelen van AaboGreenTech, groothandel in infraroodverwarming, creëert u niet alleen een zeer aangename en comfortabele warmte: het is het ook energiezuiniger en gezonder dan conventionele luchtverwarming. De panelen produceren eenzelfde soort warmte als de zon, waardoor er een zeer aangenaam en comfortabel warmtegevoel ervaren wordt.

Omdat bij infraroodverwarming niet de lucht, maar objecten (waaronder uw lichaam) direct verwarmt worden, gaat een infraroodverwarmingspaneel veel efficiënter met energie om. Doordat het niet de lucht in een ruimte verwarmt ontstaat er geen luchtcirculatie en dus geen stofcirculatie. Ook wordt vocht- en schimmelvorming tegengegaan.

Wij hebben ook infraroodverwarming voor:

infraroodverwarming foto
infraroodverwarming douche

Meer weten?

 Vul hier uw gegevens in voor een vrijblijvend advies op maat!

Ik heb interesse in:

Dé groothandel voor infraroodverwarming!

AaboGreenTech, is dé groothandel voor infraroodverwarming, zowel lange golf infraroodpanelen voor binnenshuis als korte golf warmtestralers voor buiten. Voor elke mogelijke situatie kunnen wij als groothandel een infrarood verwarmingssysteem samenstellen dat aansluit op uw wensen. Naast infraroodpanelen hebben wij als groothandel ook een uitgebreid assortiment zonnepanelen, warmtepompsystemen en LEDpanelen.