Verwarm uw dierenverblijf met infrarood!

Verwarm uw dierenverblijf met infraroood!

Dierenverblijf verwarming

Infrarood verwarmingspanelen zijn uitstekend geschikt voor het verwarmen van zowel binnen- als buitenshuis dierenverblijven. De infraroodwarmte die de panelen uitzendt, houdt dieren tijdens ieder weertype veilig en comfortabel warm en droog. Ook zorgt het voor een gezond leefklimaat, waarbij de luchtvochtigheid niet beïnvloedt wordt.

Afhankelijk van de situatie en de toepassing biedt AaboGreenTech, groothandel in infraroodverwarming, diverse infrarood verwarmingssystemen aan die geschikt zijn voor het verwarmen van binnen- en buitenverblijven van dieren zoals honden, katten, paarden, reptielen maar ook vogels. Infraroodverwarming kan zelfs gebruikt worden voor het drogen van een dier, hierdoor wordt de kans op ziekte of verkoudheid aanzienlijk verlaagd.

Ook voor langdurige verwarming van bijvoorbeeld een stal, duiventil, volière, of hondenhok kan gebruik worden gemaakt van een infrarood paneel. De infraroodwarmte zorgt voor een gezond leefklimaat voor de dieren en met de thermostaat kunt u zelfs de temperatuur op afstand instellen.

Wij hebben ook infraroodverwarming voor:

bureau-infraroodverwarming
infraroodverwarming RALkleur
infraroodverwarming terras
infraroodverwarming-werkplaats

Meer weten?

 Vul hier uw gegevens in voor een vrijblijvend advies op maat!

Ik heb interesse in:

Dé groothandel voor infraroodverwarming!

AaboGreenTech, is dé groothandel voor infraroodverwarming, zowel lange golf infraroodpanelen voor binnenshuis als korte golf warmtestralers voor buiten. Voor elke mogelijke situatie kunnen wij als groothandel een infrarood verwarmingssysteem samenstellen dat aansluit op uw wensen. Naast infraroodpanelen hebben wij als groothandel ook een uitgebreid assortiment zonnepanelen, warmtepompsystemen en LEDpanelen.