Verwarm uw slaapkamer met infrarood!

Verwarm uw slaapkamer met infrarood!

Infraroodverwarming voor uw slaapkamer

Niet iedere woonruimte wordt even intensief gebruikt. Maar wanneer u wél gebruik maakt van deze ruimtes, wilt u deze snel en comfortabel opwarmen. Door de unieke eigenschappen van infraroodstraling, is het verwarmen met deze panelen vaak een beter alternatief dan conventionele luchtverwarming.

In de slaapkamer ligt de temperatuur over het algemeen lager dan de woonkamer. Ook in ruimtes die niet constant gebruikt worden (zoals een studie- of zolderkamer) heeft u niet altijd dezelfde warmte nodig. Dit zijn typisch voorbeelden van ruimtes waarbij tijdelijke en afzonderlijke verwarming gewenst is.

Met een infraroodsysteem van AaboGreenTech kunt u iedere ruimte eenvoudig, snel en bovendien afzonderlijk van uw CV-installatie verwarmen. In combinatie met een aparte thermostaat zorgt u voor de gewenste temperatuur, waar en wanneer u deze nodig heeft. U verhoogt niet alleen het comfort, ook het energiegebruik is veel efficiënter. Dit zorgt voor aanzienlijke besparing op onnodige stookkosten.

Wij hebben ook infraroodverwarming voor:

Kantoor
Terras
Dierenverblijf
Infraroodverwarming woning

Meer weten?

 Vul hier uw gegevens in voor een vrijblijvend advies op maat!

Ik heb interesse in:

Dé groothandel voor infraroodverwarming!

AaboGreenTech, is dé groothandel voor infraroodverwarming, zowel lange golf infraroodpanelen voor binnenshuis als korte golf warmtestralers voor buiten. Voor elke mogelijke situatie kunnen wij als groothandel een infrarood verwarmingssysteem samenstellen dat aansluit op uw wensen. Naast infraroodpanelen hebben wij als groothandel ook een uitgebreid assortiment zonnepanelen, warmtepompsystemen en LEDpanelen.