Verwarm uw kantoor met infrarood!

Verwarm uw kantoor met infrarood!

Infraroodverwarming kantoor

Met de infraroodpanelen van AaboGreenTech kunt op een comfortabel en energiezuinig, één of meerdere kantoorruimtes verwarmen. Naast alle voordelen van infraroodverwarming is het voor kantoorpanden bijzonder interessant dat het zeer gemakkelijk is om ruimtes apart te verwarmen. Hierdoor kan voor iedere werkplek de ideale temperatuur worden ingesteld.

Het is vaak lastig en inefficiënt om grote of meerdere kantoorruimtes door middel van conventionele luchtverwarming te verwarmen. Bovendien kan de warmtebehoefte ook per ruimte of persoon verschillen. AaboGreenTech biedt met diverse infrarood verwarmingssystemen dé oplossing voor deze ongemakken!

Infraroodpanelen zorgen ervoor dat objecten en personen in de directe omgeving opgewarmd worden. Hierdoor is het mogelijk om zeer gericht de gewenste temperatuur te bepalen, zonder dat de hele ruimte verwarmt hoeft te worden. Dit scheelt niet alleen veel overbodig energieverbruik, het stelt medewerkers ook in staat om onafhankelijk van elkaar de ideale temperatuur in te stellen.

De infraroodpanelen van AaboGreenTech zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, formaten en met verschillende vermogens, waardoor er voor iedere ruimte een passende oplossing is. Infraroodpanelen zijn leverbaar in de standaarmaten van een systeemplafond, waardoor het heel gemakkelijk is om de platen van een systeemplafond te vervangen door een infraroodpaneel. Ook is het mogelijk om zelfklevende infrarood-verwarmingselementen aan de onderkant van een bureaublad of werkblad aan te brengen en zo heel gericht een persoon in een ruimte te verwarmen.

Wij hebben ook infraroodverwarming voor:

bureau-infraroodverwarming
Infraroodverwarming woning
infraroodverwarming douche
infraroodverwarming foto

Meer weten?

 Vul hier uw gegevens in voor een vrijblijvend advies op maat!

Ik heb interesse in:

Dé groothandel voor infraroodverwarming!

AaboGreenTech, is dé groothandel voor infraroodverwarming, zowel lange golf infraroodpanelen voor binnenshuis als korte golf warmtestralers voor buiten. Voor elke mogelijke situatie kunnen wij als groothandel een infrarood verwarmingssysteem samenstellen dat aansluit op uw wensen. Naast infraroodpanelen hebben wij als groothandel ook een uitgebreid assortiment zonnepanelen, warmtepompsystemen en LEDpanelen.