Verwarming in elke kleur van de regenboog.

Verwarming in elke kleur van de regenboog!

Infraroodverwarming in RALkleur

Een stijlvol beige in de woonkamer, subtiel groen in de keuken of een rustgevend blauw in de slaapkamer? Wij kunnen infraroodverwarming leveren in elke gewenste RALkleur. Zo vormt uw verwarming een compliment voor elk interieur!

Ook kunt u een verwarmingspaneel op unieke wijze laten opgaan of juist opvallen in elke ruimte door een paneel in elke gewenste RALkleur te bestellen. Zo combineert u vorm en functie en is de verwarming niet langer een storend element. Infraroodpanelen zijn in elke gangbare afmeting op kleur leverbaar, en naar wens met of zonder lijst. Mogelijkheden genoeg om kleur te bekennen!

Wil u liever een foto of kunstwerk aan de muur? Wij kunnen ook infrarood verwarmingspanelen bedrukken met elke foto of afbeelding! Dus of het nu een professionele foto, afbeelding van een kunstwerk, vakantiefoto of een motief van steen, hout of textiel is, alles is mogelijk! U kunt zelfs een logo of tekst op een verwarmingspaneel laten drukken, zodat het naadloos onderdeel wordt van elke kantoor, receptieruimte of vergaderzaal.

Daarnaast zijn onze verwarmingspanelen ook leverbaar als krijtbord of spiegel.

Zo kunt u een verwarmingspaneel zo zichtbaar of onzichtbaar maken als u zelf wilt.

AaboGreenTech verwarmingsmodel

Op alle fronten een verantwoorde keuze.

Door uw te kiezen voor verwarmen met infraroodpanelen van AaboGreenTech, groothandel in infraroodverwarming, creëert u niet alleen een zeer aangename en comfortabele warmte: het is het ook energiezuiniger en gezonder dan conventionele luchtverwarming. De panelen produceren eenzelfde soort warmte als de zon, waardoor er een zeer aangenaam en comfortabel warmtegevoel ervaren wordt.

Omdat bij infrarood verwarming niet de lucht, maar objecten (waaronder uw lichaam) direct verwarmt worden, gaat een infraroodverwarmingspaneel veel efficiënter met energie om. Doordat het niet de lucht in een ruimte verwarmt ontstaat er geen luchtcirculatie en dus geen stofcirculatie. Ook wordt vocht- en schimmelvorming tegengegaan.

Wij hebben ook infraroodverwarming voor:

infraroodverwarming foto
infraroodverwarming badkamer

Meer weten?

 Vul hier uw gegevens in voor een vrijblijvend advies op maat!

Ik heb interesse in:

Dé groothandel voor infraroodverwarming!

AaboGreenTech, is dé groothandel voor infraroodverwarming, zowel lange golf infraroodpanelen voor binnenshuis als korte golf warmtestralers voor buiten. Voor elke mogelijke situatie kunnen wij als groothandel een infrarood verwarmingssysteem samenstellen dat aansluit op uw wensen. Naast infraroodpanelen hebben wij als groothandel ook een uitgebreid assortiment zonnepanelen, warmtepompsystemen en LEDpanelen.