Infrarood spiegelpanelen voor elke ruimte!

Infrarood spiegelpanelen voor elke ruimte!

Infraroodverwarming Spiegel

Infrarood spiegelpanelen zijn infraroodpanelen die zijn afgewerkt met een sterk spiegelend oppervlak. Deze panelen zijn bijzonder geschikt om normale spiegels te vervangen. Dit is ideaal voor de kleinere ruimtes in uw huis zoals de badkamer, douchetoilet, de hal of een inloopkast. Daarnaast kunnen infrarood spiegelpanelen natuurlijk ook toegepast worden in allerlei andere situaties zoals in restaurant of hotels, lobby’s, showrooms, gemeenschapsruimtes enz.

Infraroodverwarming is ideaal voor toepassing in een vochtige ruimte zoals een badkamer. De straling verwarmd muren en plafonds diep in de kern en helpt zo schimmelvorming voorkomen. Daarnaast heeft u met infrarood spiegelpanelen geen last van een beslagen spiegel. Een infraroodverwarmde spiegel is dé oplossing om vorm en functie te combineren met zo min mogelijk ruimteverlies!

Met de hoogwaardige producten van AaboGreenTech, groothandel in infraroodverwarming, verwarmd u snel op een heerlijke manier elke ruimte. Naast de ideale dubbele functie heeft u ook nooit meer last van beslagen spiegels én bespaart u ruimte!

We hebben ook infraroodverwarming voor:

Infraroodverwarming woning
Badkamer
Foto
Douche

Meer weten?

 Vul hier uw gegevens in voor een vrijblijvend advies op maat!

Ik heb interesse in:

Dé groothandel voor infraroodverwarming!

AaboGreenTech, is dé groothandel voor infraroodverwarming, zowel lange golf infraroodpanelen voor binnenshuis als korte golf warmtestralers voor buiten. Voor elke mogelijke situatie kunnen wij als groothandel een infrarood verwarmingssysteem samenstellen dat aansluit op uw wensen. Naast infraroodpanelen hebben wij als groothandel ook een uitgebreid assortiment zonnepanelen, warmtepompsystemen en LEDpanelen.