Verwarm uw woning met infrarood!

Verwarm uw woning met infrarood!

Infraroodverwarming plafond

Of het nu in uw woning, badkamer, slaapkamer of kantoor is,  het plafond is een ideale locatie voor infraroodverwarming. 

Infraroodverwarming aan het plafond zorgt voor een ideale verspreiding van de straling. U verwarmt gelijkmatig de ruimte en alles in de ruimte tot de gewenste temperatuur. Dit alles terwijl u de straling ervaart alsof de zon schijnt.

Naast praktisch is het ook esthetisch een oplossing voor uw verwarming. Infraroodverwarming aan het plafond is geen storend en ruimte-innemend element zoals bijvoorbeeld traditionele convectieverwarming, en valt daardoor praktisch niet op. Door de vele formaten is er altijd wel een geschikte afmeting die het best aansluit op uw plafond. En wilt u toch voor opvallend gaan? Dan kunt u ook kiezen voor een infrarood verwarmingspaneel in een RALkleur naar keuze of zelfs een infrarood verwarmde spiegel.

U kunt ook uw kantoor of werkplek makkelijk verwarmen door infraroodpanelen te laten aanbrengen in een systeemplafond. Op deze manier kunt u lokaal makkelijk en snel verwarmen. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld meerdere werkplekken los van elkaar te verwarmen, naar gelang gebruik van de ruimte of wensen van de gebruiker. Wij kunnen voor elk paneel op afstand bestuurbare thermostaten meeleveren zodat u in elke ruimte gemakkelijk het klimaat kan regelen.

Er zijn infraroodpanelen speciaal ontwikkeld met de afmetingen van een systeemplafond om zo precies de ruimte van 1 of 2 plafondplaten in te nemen.

Wij hebben ook infraroodverwarming voor:

infraroodverwarming foto
infraroodverwarming badkamer

Meer weten?

 Vul hier uw gegevens in voor een vrijblijvend advies op maat!

Ik heb interesse in:

Dé groothandel voor infraroodverwarming!

AaboGreenTech, is dé groothandel voor infraroodverwarming, zowel lange golf infraroodpanelen voor binnenshuis als korte golf warmtestralers voor buiten. Voor elke mogelijke situatie kunnen wij als groothandel een infrarood verwarmingssysteem samenstellen dat aansluit op uw wensen. Naast infraroodpanelen hebben wij als groothandel ook een uitgebreid assortiment zonnepanelen, warmtepompsystemen en LEDpanelen.