Verwarm uw woning met infrarood!

Verwarm uw woning met infrarood!

Infraroodverwarming Woning

Door uw woning te verwarmen met infraroodpanelen van AaboGreenTech creëert u niet alleen een zeer aangename en comfortabele warmte: het is het ook energiezuiniger en gezonder dan conventionele luchtverwarming. Bovendien zijn de panelen in diverse uitvoeringen, materialen en kleuren verkrijgbaar, waardoor iedere ruimte in uw woning op een esthetische wijze verwarmt kan worden die aansluit bij de gebruikswensen.

Uw woning verwarmen met infrarood

Binnen een woning worden hoofdzakelijk lange golf Infrarood panelen toegepast. Dit type infrarood verwarming kan zowel voor hoofd- als bijverwarming van uw woning gebruikt worden. De panelen produceren eenzelfde soort warmte als de zon, waardoor er een zeer aangenaam en comfortabel warmtegevoel ervaren wordt.

Omdat bij infrarood verwarming niet de lucht, maar objecten (waaronder uw lichaam) direct verwarmt worden, gaat een infrarood verwarming veel efficiënter met energie om. Daarnaast heeft een infrarood  verwarming ook diverse gezondheidsvoordelen. Omdat er minder stof door de kamer circuleert wordt vocht- en schimmelvorming tegengegaan.

Niet alleen de functie van een infraroodpaneel is belangrijk, ook de uitstraling binnen het interieur is een bijzonder aspect. Onze standaard infrarood verwarmingspanelen kennen een hoogwaardig, strak maar onopvallend design zodat ze gemakkelijk opgaan in elke ruimte. Daarnaast hebben we een ruime keuze aan designpanelen in verschillende materialen en uitvoeringen, bijvoorbeeld als spiegel of als krijtbord. Het is zelfs mogelijk om een foto of afbeelding op het paneel te bedrukken, waardoor uw verwarmingselement een waar kunstwerk wordt!

Wij hebben ook infraroodverwarming voor:

infraroodverwarming foto
infraroodverwarming badkamer
infraroodverwarming schilderij

Meer weten?

 Vul hier uw gegevens in voor een vrijblijvend advies op maat!

Ik heb interesse in:

Dé groothandel voor infraroodverwarming!

AaboGreenTech, is dé groothandel voor infraroodverwarming, zowel lange golf infraroodpanelen voor binnenshuis als korte golf warmtestralers voor buiten. Voor elke mogelijke situatie kunnen wij als groothandel een infrarood verwarmingssysteem samenstellen dat aansluit op uw wensen. Naast infraroodpanelen hebben wij als groothandel ook een uitgebreid assortiment zonnepanelen, warmtepompsystemen en LEDpanelen.