Thermostaten

Thermostaten

Infrarood thermostaten

Bij groothandel AaboGreenTech vindt u een ruim assortiment thermostaten en ontvangers om uw infraroodpanelen zo efficiënt en energiezuinig mogelijk te bedienen. Door middel van een thermostaat of geavanceerd Domotica systeem kunnen infraroodpanelen namelijk op de temperatuur geschakeld worden.

Dit houdt in dat de infaroodpanelen automatisch afslaan wanneer de ingestelde temperatuur bereikt wordt. Daalt de temperatuur vervolgens weer onder het ingestelde minimum, dan worden de panelen weer automatisch ingeschakeld. Op deze manier functioneren de infraroodpanelen het meest efficiënt en energiezuinig.

Bij groothandel AaboGreenTech vindt u diverse infrarood thermostaten die hiervoor geschikt zijn. Daarnaast kunt u deze thermostaten zowel inbouwen of opbouwen. Er zijn zelfs plug & play infrarood thermostaten die u direct op het stopcontact kunt aansluiten.

Ons assortiment thermostaten en hygrostaten, bedraad of draadloos.

Thermostaten Hygrostaten
Ons gamma thermostaten en hygrostaten brengen uw huis in de juiste sfeer, van analoog tot computergestuurd.

Draadloze thermostaten
Meer gebruiksgemak met onze draadloze thermostaten en hygrostaten. Bedien uw verwarming zonder maar 1 draad aan te sluiten.

Plug-in thermostaten
Een snel en eenvoudig te installeren thermostaat versie zijn onze plug-in versies. U steekt deze thermostaat gewoon in het stopcontact.

Schakelmodules thermostaat
Sluit verschillende verwarmingspanelen aan op 1 thermostaat via deze draadloze schakelbox.

Meer weten?

 Vul hier uw gegevens in voor een vrijblijvend advies op maat!

Ik heb interesse in:*

Dé groothandel en webshop voor infraroodverwarming!

AaboGreenTech, is dé groothandel en webshop voor infraroodverwarming, zowel lange golf infraroodpanelen voor binnenshuis als korte golf warmtestralers voor buiten. Voor elke mogelijke situatie kunnen wij als groothandel een infrarood verwarmingssysteem samenstellen dat aansluit op uw wensen. Naast infraroodpanelen hebben wij als groothandel ook een uitgebreid assortiment zonnepanelen, warmtepompsystemen en LEDpanelen.

De waardering van www.aabogreentech.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 5 reviews.